Säsongsstart!

Luftsäsongen är avslutad och det är nu dags att dra igång utomhusträningen. Torsdag 11 april sätter träningen igång!
För att hålla fältskyttetrimmet uppe kör vi också igång HJ-serien Tisdag 9 april.

Jag passar också på att slå ett slag för de prestigetyngda men lättsamma klubbmästerskap vi kommer skjuta under våren. Kom gärna och skjut, ju fler vi är desto roligare!

Slutligen vill jag uppmärksamma att föreningen arrangerar den nationella tävlingen Lidköpings Precision 24 augusti där funktionärsinsatser kommer erfordras.

Som alltid bygger föreningens verksamhet på medlemmarnas insatser. Samtliga medlemmar behöver hitta sitt sätt att bidra. Jag kan inte nog betona att allas insats är värdefull. Tillsammans är vi vår förening!

Efter fina resultat under fältserien kan jag konstatera att föreningens toppskyttar ser väl rustade ut inför kommande landsdels- och svenska mästerskap!

Med hopp om roligt skytte, god kamratskap och fina prestationer! Välkommen till skyttesäsongen 2024.
Skyttehälsningar
Ordförande Johan Sundkler