Gröna kortet-utbildning

Lidköpings Pistolskytteförening kommer under mars att hålla en utbildning i säkerhet vid pistolskytte. Kursen kommer bestå av ett teoretiskt tillfälle och ett provtilfälle. Vid avklarat prov så erhåller man ett pistolskyttekort, även kallat ”gröna kortet”. Utbildningen är ett krav från pistolskytteförbundet för att få delta i tävlingar utanför den egna föreningens bana.

Kursen kommer att hållas av Anders Grimling (0706779972) och Jan Vidarsson (0705350938) på följande datum:

Teori: den 20/3 klockan 18:00
Prov: den 27/3 klockan 18:00

Utbildningen kostar 300 kronor och kan betalas in till föreningen vid första utbildningstilfället. Båda tilfällena är obligatoriska för att kunna erhålla kortet.
För att se till att vi har nog med kursmaterial så skulle vi uppskatta om ni föranmäler ert intresse till någon av ovanstående kursledare.

Varmt välkomna önskar Lidköpings Pistolskytteförening